Coinbase-sjef sier Apple Stifling Bitcoin og Cryptocurrency Adoption – Slik gjør du det

Administrerende direktør for den digitale valutavekslingen Coinbase sier Apple hindrer adopsjonen av Bitcoin Trader og andre kryptovalutaer.

I følge Brian Armstrong har ikke teknologigiganten vært veldig imøtekommende over muligheter som involverer kryptokurver

“Apple har vært veldig restriktive og fiendtlige overfor kryptovaluta gjennom årene. De blokkerer fortsatt funksjonalitet akkurat nå, inkludert muligheten til å tjene penger med kryptovaluta ved å fullføre oppgaver og ubegrensede dApp-nettlesere. “

I en serie tweets avslører Armstrong Coinbases kamper med Apples begrensninger i App Store.

“Her er problemet. Apple har fortalt oss at vi ikke kan legge til følgende funksjonalitet i iOS-appene våre: (1) muligheten til å tjene penger ved hjelp av kryptovaluta og (2) muligheten til å få tilgang til desentraliserte finansieringsapper (noen ganger kalt DeFi-apper eller dApps). “

Armstrong bemerker også at Apple får kryptobørs til å hoppe gjennom bøyler for å overholde teknologigigens retningslinjer som negativt påvirker brukeropplevelsen. Ifølge Coinbase-lederen holder Apple tilbake global fremgang ved å prioritere egeninteresse.

“Apple har også en interessekonflikt i å bruke disse appbutikkbegrensningene. Selv om de tilsynelatende er designet for å beskytte kunder, ser det i økende grad ut til at de også beskytter Apple mot konkurranse. ”

Armstrong minner Apple om hva som skjedde med Microsoft da det tvang Windows-eiere til å bruke selskapets egen nettleser

„Å tvinge brukere til å bruke App Store i stedet for dApps (nettsteder), eller IAP (In-app purchase API) i stedet for kryptobetalinger, minner meg om hva Microsoft gjorde på dagen (tvinger brukere til å bruke IE hvis du var på Windows ) som førte til alle deres antitrustproblemer. ”

Til slutt ga Coinbase-sjefen Apple en tur ned minne for å illustrere hvordan Bitcoin ikke er så forskjellig fra teknologigigantens egen begynnelse.

„Husker du den lille gruppen av entusiaster og feilmontering på hjemmebrygget dataklubb som så et glimt av fremtiden i Apple II? Noen ganger begynner store ideer å se ut som leker. Det var akkurat der Bitcoin var for noen få korte år siden, og en stor transformasjon innen finansielle tjenester er nå i gang. ”